Theory of Mind

Trupă din Cluj, care a reușit în timp record să devină una dintre cele mai apreciate pe scena muzicii independentede la noi. Cvartetul cântă o combinație de dream pop și rock psihedelic.

Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 şi a început în forţa cariera muzicală, cu deschiderea concertului Jamiroquai, pe plaja din Mamaia. Trupa este compusă din Bazooka (tobe şi clarinet), Printzu (bass şi chitară electrică), Aditza (chitară, keys şi sampler) si Christie (voce), iar sound-ul abordat este electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk “retroelectro”, după cum îl definesc chiar ei.

http://moonlightbreakfast.com/

Lights Out

Conturată în februarie 2010, Lights Out! este o trupă de indie /psychedelic din Cluj-Napoca cu următorea componenţă: Teo Retegan (voce, clape), Andrei Bobis (chitara/bas), Andrei Sincraian (chitara/bas) şi Oana Pop (tobe).

Lights Out! intră în atenţia scenei muzicale în toamna lui 2010, odată cu înregistrarea primei piese, „Inside Out”, cu care participă la concursul byron – Rock Your High School 2, unde câştigă premiul de popularitate BestMusic.

Blazzaj

Fondată în 1996 în Timişoara, la iniţiativa lui Eddie Neumann şi Florin Barbu, purtând iniţial numele de „ FunkinLeFree”, “Blazzaj” se impune printr-un sound complex, plin de energie, culoare şi originalitate.

Actualii membri Tavi Horvath (voce), Vali Potra (tobe), Petrică Ionuţescu (trompetă), Uţu Pascu (bass), Horia Crişovan (chitară) şi Lucian Nagy (saxofon), desi implicaţi de-a lungul timpului şi în alte proiecte muzicale individuale, şi-au conturat o amprentă muzicală bine definita în zona muzicală de Funk / Fusion / Nu-Jazz.

Baba Dochia

Dacă la începutul drumului lor muzical, prin 2007,  compozițiile celor de la Baba Dochia erau pur post-rock, stilul actual tinde către o fuziune din ce în ce mai organică între electronică și rock, având elemente melancolice, dar și psihedelice sau glitch. Evoluția lor culminează extinderea spre full band, primul pas în această directie fiind făcut prin intervențiile live ale lui Marius la chitară și prin cooptarea în trupă a lui Andrei Voicu la tobe .

Componența Baba Dochia este: Marius Pop – programming, synthesizers, guitars; Leon Lototchi – programming, synthesizers; Andrei Voicu – live drums; Cristian Cânpean – live visuals

JazzyBit

JazzyBIT este un trio de jazz, latin, funk și blues fondat în toamna anului 2011 la Timișoara. Teodor Pop (pian, orgă Hammond, Rhodes), Mihai Moldoveanu (chitară bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe, percuție) au început să cânte în februarie 2012, urmând ca în primii doi ani de activitate să ajungă în majoritatea cluburilor de profil din țară, dar și în Szeged și Budapesta sau Viena. Repertoriul alcătuit integral din compoziții proprii a dat naștere primului album “Touch the Sky”, lansat independent în februarie 2014.

http://jazzybit.ro/

Maria Răducanu şi Pedro Negrescu

Maria Răducanu este o cântăreaţă care abordează fără probleme domenii muzicale diferite: de la jazz, la fado, de la romanţa românească interbelică la blues, de la folclor românesc la muzică tradiţională rusească sau chiar la compoziţii renascentiste. Pe scena Street Delivery aceasta va fi însoţită de contrabasistul „de forţă şi supleţe, cu un sunet propriu”, Pedro Negrescu.

Ivilstrad

Producator si dj Timisorean, participant la Red Bull Music Academy Bucureşti şi câştigător TM:DJ Challenge 2012 amestecă bass cu trap şi trip hop.

Bibanu

Fost basist in PNal si Coroziv acum selector de drumandbass şi rock – Horia Haţeg aduce basul greu.

FDK

Daniel Cozma amestecă bass, funky, house, glitch, breakbeat şi ghetto-tech.

www.mixcloud.com/IamCozma/

Sensorship

Veteran TMBase Sensorship mashuie genuri diverse de la breakbeat şi jungle la bass, trap şi uk garage.

http://www.mixcloud.com/sensorship/

G-Man

Veteran membru TMBase şi Urban Experience, una din primele trupe de muzică electronică timişorene – G-Man vine cu un amestec eclectic de beaturi şi selecţii muzicale.