Performing arts

Trei păsări de curte obraznice joacă scene comice și muzicale în mijlocul publicului, integrând spectatorii în scenetele lor. Un cocoș umflat  în pene, o găină obraznică și un pui pipernicit formează un grup amuzant de păsări de curte, care asigură publicului o  atmosferă plină de umor și voie bună.
Bucuria pură de a juca, postura aproape originală a păsărilor de curte, costume lucrate manual cu minutiozitate, peste 3000 de pene cusute manual pe fiecare costum, toate acestea conferă acestor păsări supradimensionate un realism uimitor.
Synergy Romania lanseaza provocarea: Are you brave enough to fight a ninja? Va asteptam sa va demonstrati maiestria intr-un eveniment nonconformist si distractiv de manuire a sabiilor noastre mistice, transmise din generatie in generatie de luptatori ninja.
"Tangoul argentinian este unul din lucrurile frumoase din viata noastra pe care merita sa-l daruim si celorlalti. Scoala Tango Feliz va urmari sa impartaseasca cu toti iesenii farmecul si magia tangoului. Deci, in acest weekend, ne vom stradui sa va “livram” tango de calitate."
"Exerciții de improvizație teatrală care au ca scop dezinhibarea participanților, stimularea imaginației lor creatoare îmbinate cu câteva reguli de arta spectacolului."
Acest atelier are ca scop cunoașterea modului de realizarea a unui rol într-un spectacol de teatru.
"Momente din spectacolul ”S-a întâmplat într-o joi” de Elise Wilk, regia Adi Iclenzan, cu: Stanca Jabenițan, Cătălin Mândru, Laura Bilic, Ioana Farcaș, Mihai Pintilei."
"Și în această ediție îi invităm pe cei curajoși să ni se alături într-un moment de relaxare colorată. Trăim într-un oraș gri, înconjurați de cladiri și de betoane. Colorarea lui poate începe cu noi. Ne facem propriul festival al culorilor, o bătaie generală cu praf colorat. De la bunici la nepoți, de la rude la necunoscuți, toți se pot bucura împreună în aer liber de această activitate pigmentată. Este un eveniment care trezește spiritul de prietenie, armonie și sinceritate, și pune accentul pe voie bună și înțelegere. Lăsăm inhibițiile acasă și ne bucurăm colorat!"
"Trupa de teatru IDIOT este singura şi cea mai bună trupă de improvizaţie din Moldova. Fondată în urmă cu aproape doi ani de către o mână de tineri actori din Iaşi - Alexandru Petrila, Codrin Dănilă, Theodor Ivan şi Ovidiu Ivan – îmbrăţişaţi sonor de chitara veselă a lui Mitruţ Peiu, a.k.a. MP13, trupa IDIOT îşi descătuşează barierele minţii, mizând totul pe spontaneitate, spiritul de echipă şi bunul simţ. Ei spun că spectacolul lor este “pozitiv, interactiv, hiperactiv, recreativ…bun”, dar să nu îi credeţi pe cuvânt. Veniţi şi vedeţi!"
Punem la bătaie imaginația participanților în realizarea celui mai colorat logo Street Delivery. Oricine are curajul să se joace cu culorile este binevenit!