Arte vizuale

Influentat de street art, sporturi extreme si de ce reprezinta societatea mobila in directa legatura cu acestea, pe parcursul celor 3 zile ale festivalului Street Delivery,  voi crea o instalatie compusa din 2 placi de rigips pe care voi realiza o compozitie grafica, utilizand diferite tehnici de pictura, graffiti, etc. Pentru a-i oferi dinamism si pentru a accentua simbioza dintre static si mobil, voi interveni cu o serie de proiectii video de tip mapping.
In cadrul festivalului voi tine un workshop cu tema Guerilla Advertising ce presupune realizarea unor lucrari creative prin combinarea materialelor folosite in street art (stencil, paste-up, etc.) cu elemente stradale ready-made (canale, corpuri de iluminat, etc.).
Face(A)book este un dublu calambur ce presupune integrarea simbolului anarhiei si provocarea de a face fata unei adevarate coperti de carte. Instalatia luminoasa contine o serie de cuvinte care au scopul de a informa utilizatorul unui site de socializare de adevaratele cosecinte si de efectele nefaste. De asemenea Instalatia contine un pachet de logotipuri frecvente ce au sens diferit prin ordine, culoare si inteles. Am incercat prin acest proiect sa aduc mai aproape de trecatori superficialitatea si marketing-ul folosit de retelele de socializare, accentuat prin lumina emanata de instalatie.
Mixturi dorește a fi un prim pas, o mică parte dintr-un proiect sau dintr-o serie de experimentări tehnice și nu numai.
Combinarea materialelor în raport cu tema lucrării conduce la creearea unei infuzii de sentimente, întrebări, stabilindu-se o legătură expresivă la nivel tehnic și conceptual activând procesele intelectuale: imaginația, gândirea, observația.
Multicolor Piece ofera un spatiu colorat si confortabil pentru odihna & socializare publicului interesat.
Interventia este simpla, nonintruziva si temporara si este realizata din zeci de bureti colorati, dispusi in diverse configuratii plastice, in functie de mediul ambiant. Multicolor Piece acopera suprafetele unor banci, scari, sau alte spatii urbane disponibile, facandu-le moi si atractive. Buretii de spalat vase au fost scosi din universul casnic si resemnificati pentru a servi unui scop mai nobil - comfortul si placerea trecatorilor. E o instalatie decorativa de arta publica, un mozaic modern din materiale neconventionale.
In cadrul evenimentul voi realiza o serie de ilustratii (live-drawing) ce vor infatisa orasul viitorului alaturi de cladirile vechi din orasul Iasi. Imi voi imagina trecatori imbracati futuristic, masini zburatoare, mijloace de transport in comun foarte moderne, capsula de sticla, zgarie nori si alte elemente alaturi de cladiri monument, copaci si parcuri. Voi incerca sa fac un contrast intre cele doua fiindca asa imi doresc sa arate viitorul orasului meu.
De la o negație a pornit totul - nu-mi plac balerinii/espadrilele și alte tipuri de încălțăminte derivate din acestea.
Nevoia m-a împins să achiziționez o pereche de espadrile(teneși) pe care mai apoi i-am personalizat cu ajutorul acrilicilor pentru textile. Așadar, așa a apărut prima pereche de teneși pictată!
Atelier si Licitatie de obiecte de design din materiale reciclate sau refolosite. Cum sa fim creativi si sa purtam respect naturii din care ne tragem resursele sau cum sa nu picam in ispitele manipulatoare ale consumerismului.
"Va propunem un atelier de sculptura in care vom transpune in spatiu personaje, raportandu-ne la perioade din istoria artei si la artisti reprezentativi ce au influentat limbajul sculpturii. Vom aborda forma in moduri inedite, rezultate prin fuziunea radacinilor clasice si a influentelor din diferite epoci de creatie."
In cadrul evenimentului vom incanta lumea cu bodypainting.
Acest film prezinta aspecte ale noastre ca 'rideri', 'skateri', 'rolleri' si incercarea continua de a progresa in sporturi extreme/urbane.
In realizarea proiectului Transparente am urmarit redarea luminii naturale in toate cele trei momente ale zilei (in decursul diminetii, al amiezii si al serii). Ideea principala consta in surpinderea metamorfozei acestui element natural, alaturi de care poate fi mentionata si umbra, ambele elemente dovedindu-se a fi instabile si trecatoare. Luminile si umbrele de astazi nu vor mai fi la fel ca cele de maine, deoarece sunt unice!
Ai vazut o imprimanta 3D live?
Stii cum functioneaza? Daca nu, vino sa afli ! Este o cutie magica ce poate face orice. De la vaze si bratari pana la carcase de telefon, jucarii si multe altele. Mai devreme sau mai tarziu vei intra in contact cu obiecte produse cu o astfel de imprimanta. Noi speram cat mai repede. Vino si vei invata despre tehnologie, cum se face un design tridimensional si cum poti crea orice idee amuzanta, utila sau personalizata.
Participantilor sugubăți le propunem să își manifeste imaginația în cadrul seriei fotografice "Cu capul in nori". De abia așteptăm să vedem ideile voastre!