Arhitectura

Pentru a oferi locuri de stat, totodată cu parcări de biciclete, propunerea noastră se referă la un tip de mobilier urban ce le cuprinde pe amândouă. Suportul pentru biciclete va reprezenta spătarul băncii. Întreg ansamblul este alcătuit din 4 zone pe care se poate sta dintre care două au o înclinatie specifică ce permite atât o poziţie mai confortabila a corpului, cât şi o continuitate plastică. Finalul traseului pe care îl realizează este un bar ce are 4 locuri. Materialele folosite vor fi panouri de lemn, tevi de otel pline subtiri si tevi de otel cu miez gol.
Un mobilier din materiale reciclate, bicycle friendly.
Mobilierul urban este creat din paleți reciclați fiind un exemplu de mobilier ușor de replicat. Rolul acestui mobilier este de a facilita interacțiune umană și de a îmbunătăți gradul de socializare care este în curs de degradare în societatea actuală (cel puțin la nivel urban).
La fel ca în ediția precedentă și în acest an propunem un proiect care se poate realiza doar împreună cu comunitatea. După modelul cupolei din sticle reciclate realizată de Garth Britzman, anul acesta vom acoperi parțial strada cu valuri de culoare (http://www.thisiscolossal.com/2012/05/recycled-plastic-bottles-partially-filled-with-colored-water-used-to-create-a-parking-canopy/)