We tourPrima etapă din Campionatul Național de Sporturi Urbane We Tour se desfășoară în cadrul festivalului Street Delivery!
Vineri, 13.06, începănd cu ora 16:00 We Tour este prezent în piața George Enescu, lângă Ateneul Român cu un nou set-up de rampe, trepte și bare.
Așa că, iubitori de sport extrem și cultură urbană, weekendul acesta pregătiți-vă rolele, skateboardul, bmxul și trotinele pentru competiție.
Special pentru Street Delivery, We Tour a construit un nou skatepark în care să se desfășoare primul concurs de amatori și profesionisti din Campionatul Național de Sporturi Urbane We Tour.
Vineri are loc inaugurarea parcului, sâmbătă sunt calificările și duminică finalele pentru profesionisti și amatori.
Se anunță a fi un weekend pe cinste în care cei mai buni rideri pot câștiga premii cash și produse în valoare de 3000 de euro.
În cadrul evenimentului sunt invitați băieții de la Bucharest Underground Cocktail care ne vor arăta ce înseamna dansul de stradă, breakdance.
Ne vedem vineri, sâmbătă și duminică la Street Delivery pentru 3 zile de senzații extreme și distracție continuă!
Edenland Park te invită la joacă! Inițiere în acest sport, alături de specialiștii noștril! Tirul cu arcul este arta, tehnica sau abilitatea de a propulsa săgeți, folosind un arc. Din punct de vedere istoric, tirul cu arcul a fost folosit pentru vanatoare și luptă, iar în timpurile moderne, utilizarea sa principală este în sport (tirul cu arcul fiind o probă olimpica) si în activitățile de agrement. Pentru moment, este sportul național – și cel mai indrăgit dealtfel – în Bhutan. Arcul este la origine o armă primitivă de aruncat săgeți, alcătuită dintr-o vergea elastica usor incovoiată și o coardă prinsă de extremitățile vergii. Arcul a fost folosit ca arma de vanatoare sau de lupta inca din perioada 30.000 – 10.000 i.Hr. Astazi este folosit doar in competiții sportive de tragere la tinta.
Arcurile tradiționale sunt construite din lemn, corn sau tendoane de animale. Arcurile cele mai apreciate sunt produse de inaltă tehnologie, de exemplu au vergeaua compusa din mai multe straturi diferite, iar construcția lor dureaza mai multe luni. Arcurile moderne sunt perfecționate in mod continuu, ele fiind construite din fibre speciale care asigura o elasticitate și rezistența mai mare la incovoieri repetate.
TurificGoldsprints (sprinturile de aur) reprezinta un eveniment social ce are in centru un concurs intre biciclisti. Acestia pedaleaza in meciuri de doi oameni (unul contra altul) incercand sa-si surclaseze adversarul. Fiecare incaleca o bicicleta stationara si pedaleaza in plin fuleu, avand ca scop parcurgerea unei distante virtuale de 400 de metri (sau mai putin, pentru biciclistii mai putin experimentati). Concursul se desfasoara sub forma unei piramide eliminatorii - cine trece primul linia virtuala de sosire avanseaza mai departe in concurs, cine pierde este eliminat. Bicicletele comunica cu un laptop prin intermediul unor senzori iar performantele concurentilor (viteza / distanta parcursa) sunt proiectate de laptop pe un panou, cu ajutorul unui proiector. Totul se desfasoara sub ochii publicului, care nu este la mai mult de 1 metru distanta si incurajeaza sportivii cu strigate si chiote, ceea ce face acest tip de concurs unic in lumea sportului.
Anul acesta extindem Street Delivery București până în Piața George Enescu, unde veți găsi insula sporturilor urbane. Ne apropiem tiptil de Cișmigiu. Luați-vă cu voi bicicleta, rolele, trotineta, longboard-ul, vă va fi mult mai ușor să parcurgeți traseul, să vedeți tot, să fiți acolo unde vă place. Și dacă nu aveți mijloc de transport - avem noi un punct de inchiriere biciclete să ajungem mai ușor din nava mamă (Arthur Verona) în zona de sport & more (p. George Enescu)